ALISON BECU

Mijn naam is Alison Becu en ik ben een enthousiaste fotografe uit Maldegem. Mijn passie voor fotografie komt voort vanuit mijn passie voor paarden. En deze passie is gelijk ontstaan dankzij mijn tante die mij van kleins af aan het paardenvirus meegaf. Ik bracht bijna ieder weekend door bij haar op de 'prairie' om de paarden te verzorgen en te berijden. 

Grappig toch, dat we de boerderij de naam 'de prairie' gaven? Want Prairie betekent 'grote grasvlakte zoals die in Noord-Amerika voorkomt.' Ook wel savannes of steppes genoemd... terwijl de boerderij gelegen was bij een ongezellig industriepark te Brugge. Helemaal niet 'prairie'-achtig. We hadden blijkbaar toen al de fantasie om ons eigen sprookje bij de 'prairie' te creëren.

Helaas komt aan elk sprookje een einde. Mijn tante werd zwaar ziek en moest haar dierbare paarden noodgedwongen verkopen. De 'prairie' kwam er verwaarloosd bij te liggen en de magische & fijne momenten die ik er heb mogen beleven werden herinneringen. 
De enige manier om naar die onbezonnen dagen terug te blikken is via de weinige foto's die nu nog overblijven...

"We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone"

Hiermee is gelijk mijn doel als fotografe ontstaan. Mijn doel is om jullie sprookje te vereeuwigen en verder te laten leven bij iedereen die deel uitmaakt van jullie verhaal. Ik hou ervan om de band tussen jullie dierbaren vast te leggen. Dit doe ik heel graag op mijn eigen unieke manier. Ik zorg ervoor dat jullie magische momentjes vereeuwigd worden en dat ze omgezet worden tot tastbare herinneringen. Zodat jullie voor eens en altijd kunnen terug blikken op jullie mooie momenten.

Waarvoor sta ik?

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Als er iets is waar ik zelf een hekel aan heb, is het dat iets niet duidelijk gecommuniceerd wordt. Meestal kom je daardoor voor voldongen feiten te staan. Mensen vertellen me vaak dat de kosten van een fotoshoot elders hoog opliepen, terwijl ze dit helemaal niet verwacht hadden.

"Gerichte én eerlijke informatie meegeven met de klant is belangrijk voor mij."

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Nabewerking van foto's vraagt soms uren werk. Ik steek er ook graag mijn werk in want ik doe het graag en ik wil ook steeds het beste uit iedere foto halen. Om die reden lever ik liever 10 goeie beelden af, dan een massaproductie aan minder sterke foto’s. Extra digitale foto's kunnen wel bijgekocht worden.

"Ik lever liever 10 goede kwalitatieve foto's af in plaats van 20 'slechte' foto's."

VERSCHILLENDE FORMULES

Er bestaan verschillende formules waar jullie uit kunnen kiezen. Iedere formule bevat digitale foto's en fotoprints. De hoeveelheid foto's en het soort fotoproduct die in de pakketprijs verrekend zit hangt af van formule tot formule. Extra fotoproducten kunnen steeds bovenop de 'standaard'formule bijbesteld worden.

"Verschillende pakketprijzen, voor iedereen wat wils"

PERSOONLIJKE GALERIJ

Na iedere fotoshoot krijgen jullie een persoonlijke galerij. In deze galerij vind je onbewerkte beelden terug. Na het maken van jullie keuze ga ik aan de slag. Eens de foto's afgewerkt zijn kan je ze makkelijk downloaden via de galerij. Ook is er een digitale nabestelpagina per galerij beschikbaar.

"Op deze manier wil ik jullie zelf inspraak geven bij het kiezen van jullie favoriete foto's."

Wil je op de hoogte blijven van acties, workshops en andere interessante weetjes?

Specifieke vragen of een offerte op maat aanvragen? Laat een berichtje achter!